Snowboard och Open Park

I Snowboard och Open Park kommer du att få lära dig grunderna hur man åker snowboard samt hur du åker på rails och boxar i parken, både på snowboard och twintip-skidor. Vi startar v.3 och håller på fram till v.10 med uppehåll för sportlovet. Tiden för kurserna är måndagar kl 18.30–20:00.

Nivåer och Grupper
Läs mer om Snowboard och Open Park genom menyalternativet Nivåer och Grupper.

Tider
Vi har snowboardskola måndag, tisdag och onsdags kvällar samt även på helger.
Skidskolan på vardagar startar preliminärt vecka 3 och håller på till vecka 10 med uppehåll för vecka 9 (sportlovet). Lektionstiden är ca 90 minuter.

Helgsnowboardskolan kör preliminärt lördag+söndag vecka 4, 5, 6 och startar kl 9:00. Ett lektionstillfälle är ca 90 minuter för övriga grupper.

Information om definitiva tider kommer några veckor innan skidskolestarten.

Medlemskap och deltagaravgift
För att delta i barn och ungdomsverksamheten ska man vara medlem i Kils Slalomklubb. Detta för att försäkringar för både deltagare och tränare skall gälla. I deltagaravgiften avgiften ingår samtliga träningstillfällen, avslutning med fika samt ett säsongsliftkort som kan utnyttjas under anläggningens alla öppettider, oavsett om det är skidskola eller inte.

Medlemskapet tillsammans med deltagaravgiften skall betalas så fort man fått bekräftelse på plats i verksamheten. Anvisningar hur det görs meddelas i samband med platsbekräftelse.

Läs mer om avgifter under Medlemskap och avgifter.